Referenties

Lees wat klanten van L'Héron Bleu vinden van de benadering en resultaten die zij samen met L'Héron Bleu hebben bereikt.

 • René Francken, Verkoop Engeland

  Dhr. Francken, directeur Bunches Bloemenexport bedrijf, sterk op de Engelse markt: "Wij wilden de Franse markt op en hadden enkele klanten in gedachten, Jitsko op heeft projectbasis de gehele voorbereiding gedaan. Het contacteren van de partijen en de introductie van Bunches. Binnen 2 maanden zaten we bij Système-U aan tafel! Vervolgens heeft hij de begeleiding van het hele traject gedaan. Het was een prettige en doeltreffende samenwerking."

 • Cees de Wit, Directeur De Wit transport Hillegom

  "Werkend vanuit een reeds opgestelde lijst van prospects die De Wit Transport graag als klant zouden zien, heeft Jitsko zelfstandig de contacten opgezet of uitgebreid. Hij heeft ook gereisd om de bedrijven zelf te bezoeken en het contact te intensiveren; met zijn goede kennis van het Frans en het aanvoelen van de cultuur lukte dit prima.
  Het resultaat: 30% van het potentieel weten te interesseren voor De Wit’s diensten. Bij een volgende keer zou ik weer met Jitsko in zee gaan. Hij heeft alles op een heldere en concrete manier aan de binnendienst overgedragen en de samenwerking werd door alle ontvangers als zeer plezierig ervaren."

 • Stéphane Riou, Plus de Fleurs Valence

  "In de ontwikkeling van ons concept was het van belang dat wij onze bloemen en plantenwinkels rechtstreeks vanuit Nederland konden bevoorraden. L’Héron Bleu heeft ons in contact gebracht met een aantal bloemenleveranciers, planten­leveranciers, boeketterieën etc. zodat wij de keuze voor de juiste leveranciers op evenwichtige wijze konden maken.
  L’Héron Bleu heeft onze bezoeken aan Nederland intensief begeleid door als tolk te fungeren, maar ook door als onze vertegenwoordiger in het gesprek op te treden. Hierdoor waren onze bezoeken efficiënt en leerzaam. L’Héron Bleu heeft op deze manier bijgedragen aan het succes van de ontwikkeling van ons bedrijf."